KLEUR IDEE╦N - VERF IDEEENInterieur

Er zijn tal van kleurcollecties die u helpen bij het maken van een keuze in kleurtoepassing en sfeerbeleving. U vindt binnen deze collecties zowel muurverven als lakverven en soms ook structuurverven. Ga bij uw kleurkeuze echter niet alleen af op wat u mooi vindt maar houdt ook rekening met wat er binnen uw situatie mogelijk is.
Mocht u uit ons standaard assortiment geen keuze kunnen maken dan maken wij de door u gewenste kleur op een van onze verfmengmachines. Zowel lak/ verf als latex, structuurverf etc.


kleurideeen 3D muurverf
kamer met 3D effect
3D muurverf kleurideeen
3D muurverf

Let op !
Een kleur wordt be´nvloed door zijn omgeving middels licht, schaduw en andere gekleurde oppervlakten zoals b.v. tapijt of gordijnen. Bovendien lijkt een kleur op een groot oppervlakte toegepast (b.v. latex op muren) donkerder. Denk hieraan als u de verf op een klein staal uitzoekt.Exterieur

Alleen afgaan op een mooie kleur is niet genoeg. Let bij de kleurkeuze voor buiten onder andere op de combinatie met de baksteenkleur, aanliggende panden en de stijl van het huis. Bij de toepassing van meerder kleuren dient u er goed op te letten dat het kleurgebruik in evenwicht is. Plan welke onderdelen (b.v. kozijnen, deuren, draaiende delen, boeiboorden en deuren) in verschillende kleuren geschilderd kunnen worden. Het resultaat staat of valt met een juist verdeling van de kleuren.

kleurideeen

kleurideeen


Vindt u het moeilijk een goede keuze te maken?
Laat u dan adviseren door onze kleuradviseuse die ter plaatse een advies kan geven (zie Advies aan huis).
behang gordijnen zonwering interieurstickers vloerbedekking advies aan huis Van Doorn adresgegevens webwinkel