GORDIJNEN - VOOR ELK BUDGET


Gordijnen collectie

We beschikken over een grote collectie gordijnstoffen en voiles, gordijnen voor elk budget. Van fraaie kant en klaar gordijnen tot prachtige unieke stoffen met borduurwerk, applicaties of patchwork bestaande uit verschillende stofsoorten.

Veel kindergordijnen en keukendessins

Wij zijn gespecialiseerd in kinder- en keukendessin stoffen. We hebben vele kindergordijnen zoals disney, bloemen, prinsessen, nostalgische brieven, vogels, sterren. Wat eigenlijk niet! En keukengordijnen met ruitjes, dieren, fruit, bloemen, vogels, cakejes en allerlei ander gezellige prints. Maar daarnaast is er ook een grote collectie voornamelijk uni gordijnen in de midden prijsklasse. Dat wil zeggen kwalitatief goed voor een betaalbare prijs.

Confectie op maat service

Gordijnen op maat worden door ons gordijnatelier op maat geleverd. Deze kunnen worden voorzien van plooien, ringen of lussen. Een vouwgordijnen is natuurlijk ook mogelijk in tal van verschillende soorten. Tevens is de confectie van aankleding zoals kussens, dekbed of embrasses mogelijk. Voor de omgeving Eindhoven is er ook een stoffeerder beschikbaar die bij u kan komen inmeten en monteren. Advies op maat voor uw kamer Onze interieuradviseuses kunnen u helpen met het vinden van de meest geschikte gordijnen voor bepaalde ruimtes waarbij we rekening houden met uw wensen op het gebied van smaak en budget, de overige elementen in een ruimte en ook de functionaliteit van de gordijnen. U kunt langs komen in de showroom of uw vraag via email doorgeven begeleid door foto`s van het interieur.

Binnen onze collectie gordijnen vindt u
gordijnen gordijnen gordijnen gordijnen gordijnen gordijnen gordijnen gordijnen gordijnen
behang gordijnen zonwering interieurstickers vloerbedekking advies aan huis Van Doorn adresgegevens webwinkel